2010. április 3., szombat

Trottole tricolore kapros halszósszal


Nem túl nehéz ebéd, így Húsvét vasárnap előtt. Gyorsan kész van, és amilyen egyszerű olyan finom.

Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 25 dkg tengeri halfilé
- 2.5 dl tejszín
- só, bors, kapor
- olívaolaj
-25 dkg tricolor tészta

Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát egy kevés olajon megfonnyasztom, majd felöntöm a tejszínnel. A kis darabokra vágott halfilét és az aprított fokhagymát beleforgatom. Sóval, borssal, kaporral ízesítem. (Friss kaporból az igazi, de nekem most csak szárított volt )
Kb. 10 percig alacsony tűzön főzöm. Közben kifőzöm a tésztát. Összeforgatom őket és tálalom.

2 megjegyzés: