2010. január 17., vasárnap

Hamarosan..

enyém lesz ez a könyv:
A Vaterán licitáltam rá, és a bolti 12990 Ft helyett 7500 Ft-ért lesz az enyém. Tudom, hogy ez több mint a tavalyi 3990 és 4990 Ft-os akciós ár, de azokról csak késve értesültem... És ki tudja, hogy idén lesz-e, és ha igen mennyire alacsony áron...És egyébként is: Nekem most kellett:D
Szóval most nagyon örülök :D

12 megjegyzés:

  1. Én már el is adtam az enyémet, mert csalódás volt. Remélem, hogy neked nem lesz az.

    VálaszTörlés
  2. Csak nem tőled vettem meg a Vaterán?:D

    VálaszTörlés
  3. gratulalok hozza, en is nagyon szeretem a szakacskonyveket :) szerintem megeri megvenni, sok erdekes-hasznos dolog van benne.

    VálaszTörlés
  4. ajjajj...én is gyüjtőgető módra kapcsoltam:D Nálad is vannak olyanok,amire nekem még csak fáj a fogam...Sebaj, lesz még idén húsvét, szülinap...névnap is,de az kissé messze még...pontosan annyira mint a Szenteste:D

    VálaszTörlés
  5. Nem, nem tőlem. Én karácsony előtt eladtam.
    Szép, sőt gyönyörű darab, de mindent megtalálsz már a neten, ez meg rengeteg helyet foglalt, és nem láttam értelmét megtartani.
    Ráadásul van benne elírás szerintem. Én már egybe belefutottam, valaki más is írta, hogy nem pont az lett a végeredmény, mint amit a fotón látott. Nekem innen már nem hiteles. Egyáltalán nem sajnáltam, hogy megváltam tőle.

    VálaszTörlés
  6. Hát..remélem, hogy nekem nem lesz csalódás, ha meg mégis, akkor esetleg eladom én is:D

    VálaszTörlés
  7. igen, már nekem is megvannak a kovetkezo jeloltek :) a desszert és édes tészta részeket pl Pierre Herme irta, aki egy igazi klasszis, és magyarul nem elérhető egy könyve sem. de nekem a technikai részek tetszettek benne igazán.

    VálaszTörlés
  8. a technikai részek érdekelnek engem is nagyon...Na meg Herme :) Nagyon kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
  9. nekem megvan, inkább a technikai részekbe erős (hogy kell kicsontozni, szeletelni, stb), majd írd meg róla a véleményedet, kíváncsi vagyok. Én picit többet vártam, de azért eladni nem fogom :)

    VálaszTörlés
  10. 13 000 forint?? mi a fenét tud ez a könyv??

    VálaszTörlés
  11. Hát...ez egy majd 3 kg-s, 648 oldalas, sztárséfek által írt könyv. Tanácsokkal,ötletekkel, receptekkel. Eddig tetszett, amit olvastam.

    VálaszTörlés