2009. december 4., péntek

Majonézes pulykanyak saláta

A levesben főtt pulykanyak volt megmentési hadműveletem keresztűzében. Mit kezdjek vele? Leves már nincs,amivel elfogyaszthatnánk, magában pedig nem szeretjük. Valami gyors, hússalátára gondoltam, így született meg ez a forradalmian újnak egyáltalán nem nevezhető saláta.

Hozzávalók:
-2 levesben főtt pulykanyak
-1 doboz kukorica és zöldborsó konzerv ( Bonduelle Florida Mix )
-1 kis doboz 20 %-os tejföl
-ízlés szerint só, bor, metélőhagyma
-2 evőkanál majonéz

Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a majonézzel, majd ízesítem sóval, borssal, metélőhagymával. Beleforgatom a zöldségkeveréket és a csontjáról leszedett pulykahúst. És már kész is.

2 megjegyzés:

  1. Ötletes és praktikus megoldás! Büszke vagyok Rád! H.

    VálaszTörlés
  2. Egy fél pillanatig nem esett le, ki is írta ezt nekem:) aztán holnap (ma:D ) este várom a hívásodat;)

    VálaszTörlés